Meiltä monipuolinen valikoima työkoneita pihan ja puutarhan hoitoon. Seo-huolto- ja polttoaineasema, varaosia ja tarvikkeita myös vanhoihin automalleihin
<VALIKKOON
LOPPUUNMYYNTI alle 2kk, tule ostoksille
Loppuunmyynti myös verkkokaupassa
www.viitos-auto.fi
VIITOS-AUTO KY
Kokoojatie 3,     79100 Leppävirta
_____ ei mikään autokauppa_______
Tule renkaan vaihtoon
Loput renkaat
tosi edullisesti
Go to content

Lucasakut,

Pienkoneet


Lucas – laatua, luotettavuutta ja kestävyyttä
Lucas-akkujen laatu, luotettavuus ja kestävyys yhdistettynä HL Groupin valikoimaan ja asiantuntevaan tuotetukeen varmistavat, että voit tarjota asiakkaillesi aina parasta ratkaisua.

Lucas-akut
Valikoima koostuu niin autojen käynnistysakuista kuin raskaan kaluston akuista ja isommista vapaa-ajan akuista. Lucas on tunnettu merkki ja edullisempi laatuakkumerkki verrattuna esim. Vartaan ja Boschiin.


Lucas- ja Dynavolt-pienkoneakut
Valikoima käsittää 6 ja 12 voltin akut, jotka soveltuvat useimpiin mopoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin, moottorikelkkoihin jne. Lucas ja Dynavolt täydentävät toisiaan ja ovat kilpailukykyisiä hinnaltaan.
Valikoimassa on sekä perinteisiä hapotettavia pienkoneakkuja että AGM-akkuja. Esim. uudempiin moottoripyöriin suositellaan huoltovapaita YTX-akkuja, jotka kestävät paremmin tärinää ja ovat siten pitkäikäisempiä.


Lucas-akkujen valikoima koostuu niin autojen käynnistysakuista kuin raskaan kaluston akuista ja isommista vapaa-ajan akuista. Lucas on tunnettu, mutta esim. Vartaa ja Boschia edullisempi laatuakkumerkki.
Käynnistysakuista löytyvät sekä perinteiset akut että myös uudempien autojen ja mm. start-stop -toiminnolla varustettujen autojen AGM-ja EFB -akut. Akuilla on 2 vuoden takuu.

L
 
                     
                                                                                                                              

Puh. 017 5541570, 044 5966090 Arto
sähköposti: viitos-auto(at)viitos-auto.fi
Back to content