Meiltä monipuolinen valikoima työkoneita pihan ja puutarhan hoitoon. Seo-huolto- ja polttoaineasema, varaosia ja tarvikkeita myös vanhoihin automalleihin
www.viitos-auto.fi
<VALIKKOON
LOPPUUNMYYNTI, liike lopetetaan
Go to content

Linhai

Mönkijät

-TRAKTORIMÖNKIJÄT
Linhai on pitkän historian omaava, vuonna 1956 perustettu yritys joka valmistaa useita erilaisia pienkoneita. 1994 Linhai alkoi valmistaa mm.mönkijöitä, skoottereita ja muita pienkoneita. Hyötymönkijöiden dieselmottorit toimittaa Perkinns Engines.

Parhaiten Linhai tunnetaan Suomessa mönkijöistään, joita se alkoi toimittaa Eurooppaan vuonna 2001.

Laatu ja edullinen hankintahinta kulkevat käsi kädessä tämän merkin kohdalla, Linhait ovat edistyksellisiä, jatkuvasti kehittyviä laittita, jotka soveltuvaat harraste- ja hyötykäyttöön. tuotekehitys yhdessä useiden tunnettujen valmistajien kanssa pitää laatutason korkeana ja tuottaa uusia, parempia laitteita vaativien asiqakkaiden käyttötarpeisiin.

Kaikki Linhait on varustettu mm. sähköisesti kytkettävällä nelivedolla sekä käyttötarkoitukseen sopivalla alusta- ja jousitusratkaisulla, paarantaen ajo-ominaisuuksia tiellä ja maastossa.
 

Linhai 300 T3B 4x4

LINHAI 300 4X4 LED

Linhai 300
Kestosuosikki nyt myös kahdenistuttavana T3B-traktorina! Suomen edullisin neliveto-traktorimönkijä, T3B-luokituksella (saa ajaa 60 km/h).
300 T3B 4x4 on markkinoiden edullisin nelivetoinen traktorimönkijä, mutta silti sen ominaisuudet vetävät vertoja huomattavasti kalliimmillekin laitteille.
Varustettu mm. nykyaikaisilla LED-päiväajovaloilla, mukavalla selkänojallisella istuimella (rek. kahdelle), kestävillä teräsvanteilla, selkeällä digimittaristolla, sekä sähkövinssillä.

Linhai 300 on luotettava kumppani pihanhoitoon tai lumitöihin!

Mönkijän voimanlähteenä toimii Linhain varmatoimiseen tekniikkaan perustuva nestejäähdytteinen nelitahtimoottori. Voimansiirto on toteutettu helppokäyttöisellä CVT-vaihteistolla, josta löytyy myös alennusvaihde.
T3B-luokan traktorin ajamiseen vaaditaan C, tai LT-ajokortti (liikennetraktori)
Varastossa 1 punainen

Tarjoushinta 3990€ + rahti 200€

300
Moottori :1-syl, 4-tahti    Pituus:    2096 mm
Iskutilavuus: 275 cm3    Leveys:  1140 mm
Jäähdytys:nestejäähdytys Korkeus:1170 mm
Käynnistys: Sähkö         Akseliväli: 265 mm
Vaihteisto:CVT-automaatti    Teho:   13 kW
Eturengas:   24x8-12     Kuivapaino: 298 kg
Takarengas: 24x11-10 Istuinkorkeus:865mm
Etujarru: hydr. levyjarru Maavara: 183 mm
Takajarru: hydr. levyjarruTakuu:       24 kk

Back to content